Slips 9 cm (SF) - Brunt (struktur)

Produkt nummer: 1000051

Trykk på bildene for detaljer

På lager: 20+

Pris:300,-

Produktbeskrivelse

Brunt slips med tekstur i silken. Brunt slips er veldig stilig til både lyse og mørke dresser. Slipset passer spesielt godt for menn med brune øyne.

Lengden er 155 cm og bredden er 9 cm. Gi deg selv den gode kvalitetsfølelsen av å eie et syvfoldet slips. Når du har brukt et syvfoldet slips, ønsker du ikke å gå tilbake til et konvensjonelt slips. Vi er stolte av å kunne si at Zlixx syvfoldet slips er blant de mest eksklusive slipsene du finner på markedet. Til et syvfoldet slips brukes tre ganger mer silke enn til et konvensjonelt slips. På et konvensjonelt slips er det kun silke på fremsiden av slipset, mens "lining" (innsiden av fôret) gjerne er i polyester som er mye rimeligere. I et syvfoldet slips er det silke både på fremsiden og på innsiden av fôret, samt at silken er brettet og presset i syv folder på baksiden av slipset. Dette gjør et syvfoldet slips til mye mer eksklusivt enn et konvensjonelt. Tyngden på slipset, tykkelsen i silke, håndfølelsen og den mer fyldige slipsknuten gjør de syvfoldede slipsene til eneren i slipsverdenen.

Se flere produkter fra Norges største utvalg av syvfoldet slips.

Kommentarer

Hauge og Askeland AS, Postboks 634 Sentrum, 2062 Jessheim, Norway NO 997 782 801 MVA | Tlf: +47 41 68 68 26 | Copyright © 2005-2016 Zlixx.no