Hvem er vi?

Zlixx of Scandinavia er en Oslo-basert gründerbedrift som startet som et hobbyprosjekt i 2005 av Halvor Hauge (t.v.) og Arild Askeland (t.h.). Vår visjon var, og er fortsatt, å skape et kvalitetsmerke med norsk design og innovative løsninger innenfor slips og accessories. Gjennom å tilby høyest kvalitet, størst utvalg, norsk design og innovasjoner, er Zlixx norgesmester på slips.

Vi har begge stor interesse og engasjement for klær, mote og design.

Halvor Hauge
Halvor Hauge,
Master in Marketing, BI Oslo.
Tidligere jobbet som brand manager i TINE.
Arild Askeland
Arild Berger Askeland,
Master Information Technology, UTS Sydney.
Tidligere jobbet som DBA i Sparebank1 og eksport agent i DHL.

Hvor er vi?

Vi har varelager på vestlandet og du kan se hele vårt sortiment i vår nettbutikk www.zlixx.no

Se kart og les mer om hvordan komme i kontakt med oss.

Hvorfor handle hos Zlixx?

Zlixx er norgesmester på slips gjennom å tilby høyest kvalitet, størst utvalg, norsk design og innovasjoner. Les hvorfor vi er norgesmester på slips.

Historikk

  • » April 2005 bestemte Halvor og Arild seg for å starte opp en gründerbedrift for å tilby nordmenn slips og accessories som skiller deg ut fra mengden, gjennom nytenkende produktegenskaper i samspill med trendy design og høy kvalitet. Det ble brukt over to år til planlegging, markedsundersøkelser, konseptutarbeidelser og flere titalls fabrikkbesøk før vi startet opp.
  • » November 2007 lanserte vi zlixx.no, som en av de 2-3 første norske nettbutikkene som tilbød slips og accessories online. Zlixx lanserte i dette momentet Zlixx syvfoldet slips, som det første norske merket med denne typen eksklusive slips. Vi er i skrivende stund fortsatt det eneste norske merket som designer og tilbyr syvfoldet slips.
  • » Våren 2008 skrev en gruppe BI-studenter sin bacheloroppgave om Zlixx og fikk karakteren A.
  • » Sommeren 2008 begynte Zlixx å selge sine produkter en gros til andre klesbutikker, etter å ha fått forespørsler fra flere klesbutikker i Norge.
  • » Høsten 2009 startet vi opp med å tilby skreddersydde profilprodukter for bedrifter, og vi har levert skjerf og slips til Telenorbedriften Conax. Zlixx har også levert uniformsslips og sjal til OSL Gardermoen.
  • » Høsten 2010 skriver en gruppe masterstudenter ved BI sin semesteroppgave i faget New Venture Creation om innovasjonen sølefrie silkeslips.
  • » November 2010 åpnet vi vår showroom på Grünerløkka i Oslo.
  • » November 2010 lanserte Zlixx en ny innovasjon i Norge; sølefrie silkeslips � behandlet med teflon. Nyheten fikk redaksjonell omtale på vg.no, Aftenposten Aften, ViMenn og Fanaposten. Fremover vil Zlixx ha fokus på å tilby attraktive nyheter til den kresne norske forbrukeren.
  • » April 2011 introduserte vi et komplett accessories-sett til brudgommen, bestående av vest, pastrone, lommetørkle, mansjettknapper og slips. Passform og design er utviklet over en 9 måneder lang periode fra sommeren 2010 til våren 2011, der fokuset har ligget på å tilby riktig passform til norske menn, moteriktig norsk design og høy kvalitet. Design og passform er utviklet i tett samarbeid med House of Singles, som har Norges største utvalg av brudgomsklær. Finnes i størrelser S-5XL og for barn/ungdom 1-14 år.