Slips 9 cm (T) - Mørkeblått (struktur)

Produkt nummer: 1000199

Trykk på bildene for detaljer

På lager: 14

Pris:250,-

Produktbeskrivelse

Omtalt på VG-nettMarineblått silkeslips med teflonbehandling. Zlixx sølefrie slips er impregnert med Teflon for å beskytte de fine silketrådene mot mat, drikke, vind og vær. Perfekt i festlig lag og for folk i farten. Dersom du søler drikke som for eksempel vann eller rødvin på slipset, vil det ikke feste seg eller trekke inn i silken. Derfor er disse slipsene også mer holdbare.

Håndsydde slips i 100 % silke av høyeste kvalitet silketråder. Alle slipsene til Zlixx er 155 cm lange for å tilpasse seg nordmenns anatomi. Etter å ha undersøkt nordmenns ønsker og behov gjennom fokusgrupper, fant vi ut at mange nordmenn synes den "normale" lengden på 148 cm blir for kort. Dersom slipset er for kort kan knuten fort bli for liten, og "halen" på slipset når ikke ned i hempen på baksiden. Dette er bakgrunnen for at våre slips er lenger enn vanlig. I tillegg til merkelappen på baksiden, har slipsene en hempe på baksiden som er ment for å holde enden av slipset på plass.

Den største bredden på slipset ved enden er 9 cm, og regnes som klassisk bredde.
Noen av slipsene våre er også smalere for de som ønsker noen på 7 cm eller 4 cm.

Mer informasjon om våre klassiske silkeslips.

Kommentarer

Hauge og Askeland AS, Postboks 634 Sentrum, 2062 Jessheim, Norway NO 997 782 801 MVA | Tlf: +47 41 68 68 26 | Copyright © 2005-2016 Zlixx.no