Slips 9 cm (SF) - Mørkeblå dråper

Produkt nummer: 1000112

Trykk på bildene for detaljer

På lager: 20+

Pris:300,-

Produktbeskrivelse

Blått slips med paisley-mønster og mange detaljer. Bakgrunnsfargen er mørk blå, og paisleymønsteret er i to nyanser lyseblå, mørkeblå og hvit. Slipset er veldig tøft til hvit og lyseblå skjorte. Et slips som blir lagt merke til. Paisley er et klassisk mønster som er like populært i dag som på 1970-tallet.

Lengden er 155 cm og bredden er 9 cm. Gi deg selv den gode kvalitetsfølelsen av å eie et syvfoldet slips. Når du har brukt et syvfoldet slips, ønsker du ikke å gå tilbake til et konvensjonelt slips. Vi er stolte av å kunne si at Zlixx syvfoldet slips er blant de mest eksklusive slipsene du finner på markedet. Til et syvfoldet slips brukes tre ganger mer silke enn til et konvensjonelt slips. På et konvensjonelt slips er det kun silke på fremsiden av slipset, mens "lining" (innsiden av fôret) gjerne er i polyester som er mye rimeligere. I et syvfoldet slips er det silke både på fremsiden og på innsiden av fôret, samt at silken er brettet og presset i syv folder på baksiden av slipset. Dette gjør et syvfoldet slips til mye mer eksklusivt enn et konvensjonelt. Tyngden på slipset, tykkelsen i silke, håndfølelsen og den mer fyldige slipsknuten gjør de syvfoldede slipsene til eneren i slipsverdenen.

Se flere produkter fra Norges største utvalg av syvfoldet slips.

Kommentarer

Hauge og Askeland AS, Postboks 634 Sentrum, 2062 Jessheim, Norway NO 997 782 801 MVA | Tlf: +47 41 68 68 26 | Copyright © 2005-2016 Zlixx.no